Velkommen på skolen

Vi er glade for du har fundet vej ind på skolen. Vi håber du her kan finde inspiration i kinesiologi, det er en alternativ behandlingsmetode der rummer mange muligheder, enten alene eller som supplement til anden uddannelse. Du lærer bl.a. om smertelindring i muskler og led, hovedpiner og migræner. Lindring af rygsmerter og generel opnåelse af bedre trivsel. Du får kendskab til muskler og deres organsammenhænge. Dette er blot få ud af mange mange muligheder for støtte og hjælp til kroppens generelle helbred.
Kinesiologi er en metode der kobler vestens og østens viden sammen på smukkeste vis. Kinesiologi er komplementær behandling til det almindelige sundhedssystem.
Ved at læse på hvert enkelt kursus kan du danne dig et bedre overblik over hvor mange muligheder vi kan tilbyde dig, til eget brug og som behandler.
Etik er vigtigt for os og  du vil længere nede på denne side finde skolens etiske regler.
 

Klik ind på kalenderen for mere info om kurser    

 

Dorthe S. Poulsen og Carina Olsen

collage dorthe og carina.jpg

Ønsker du mere information så ring til os

22 42 86 96

40 50 66 75

Kursuskalender

Vi har undervisere både fra ind og udland, der vil være minimum 1 gæstelære fra udlandet hvert år. 2018 byder vi på 3 udenlandske meget dygtige og indlevende undervisere. 

Sylvia Marina fra Australien. Bora Doran Selim fra Cypern. Matthew Thie fra Los Angeles.

Kig indenfor 

Vi sætter pris på et æstestisk og kærligt læringsmiljø

20160326_155742.jpg

Vi bor på første sal

Vi har et dejligt lyst lokale med skrå vægge og frithængende bjælker. Huset ligger i Gentofte.

FB_IMG_1464328081394.jpg

Foreninger vi er med i

Danske kinesiologer
KInesiologiforeningen
Sundhedsrådet
IASK

Bliv professionel kinesiolog

Er du interesseret i at komme til at udføre behandlinger der både rummer muskelkendskab, indlærings og opmærksomhedsviden, stressfrigørelse, smertelindring og meget mere, så er denne uddannelse lige dig.

Du sammensætter uddannelsen i moduler og kan derfor selv danne dit eget specialeområde.

 

Ønsker du mere information så ring til os

22 42 86 96

40 50 66 75

Touch For Health

Som Touch For Health udøver er du i stand til at hjælpe dig selv, din familie og venner med smertelindring, større velvære og mindre ubalancer.

Det er også til dig der ikke ønsker at tage en fuld uddannelse, men stadig gerne vil lære redskaber at kende, der gør hverdagen bedre og sjovere for gamle og unge. Det er trods sin simple tilgang meget effektivt i sit virke.

Skulle du alligevel efter endt kursus række i Touch for Health, have fået lyst til at uddanne dig, klikker du ind på fanen af kinesiologikurser, og fortsætter derfra.

Indlæringsmetodik

Til Lærere, Pædagoger og alle andre der holder af børn.

Ønsker du at få flere muligheder for at støtte børn i psykisk og fysisk udvikling, er dette kursus rettet til dig.
I undervisning får du aktiviteter, der på samme gang stimulerer til både leg og læring, samtidig med du styrker barnets samarbejde mellem højre og venstre hjernehalvdel.  

Sidder du og tænker at det vil du gerne høre mere om sammen med kollegaer, så kommer vi gerne ud til jer på arbejdspladsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen - Dorthe og Carina


Skolens undervisere

Annemarie Goldschmidt
Professionel Praktiserende Kinesiolog®
DK-Kinesiolog SA® – Instruktør

Hanne Freil
Professionel Praktiserende Kinesiolog®
DK-Kinesiolog RAB® – Instruktør

Sylvia Marina

Sylvia underviser her på skolen i Getting the love you want samt i at lave sine egne blomsteressenser.

Adam Lehman

Adam underviser i Holografisk Touch for Health der løfter den oprindelige Touch for Health metode et niveau op. Adam er en af fem der er godkendt til at videreformidle HeartMath et super vigtigt forskningsområde. 

Bora Dora Selim

Bora underviser i K-Power teknikker her på skolen, både til kursister med kendskab til muskeltestning, og dem der lærer kinesiologi for første gang.

Kathie Guhl

Kathie er grundlægger af Bridges Kinesiologi og medstifter af The Brainwave Organization. Hun er uddannet fra Institut for applied kinesiology i Arizona, og three in one concept i Californien, og var en instruktør for begge modaliteter. I øjeblikket kombinerer hun sin private praksis med undervisning i hele USA og Europa.

Dorthe Starberg Poulsen
Instruktør og skoleleder

Carina Olsen
Instruktør og skoleleder


Etiske regler for studerende.png
Etiske regler for studerende side 2 15.23-2 (trukket).png